Tko su Refurbished

Obnovljena tehnologija nije samo odgovor na globalni problem električnog otpada. Vrlo je racionalna i ekološka odluka pri kupnji prijenosnog računala, stolnog računala ili druge tehnološke opreme s vrhunskim omjerom cijene i performansi.

Refurbished surađuje s najpoznatijim markama poput HP, Lenovo, Dell i Fujitsu-Siemens. Naš vodeći položaj na tržištu dokazujemo ne samo vrhunskim standardom kvalitete, već posebno radom s tehnologijom u 100% stanju, koju ćemo obnoviti za vašu upotrebu. Mi smo stručnjaci za obnovu – svaki komad čistimo, testiramo i obnavljamo tako da bude na visokoj razini funkcionalnosti i estetike.

Ako tijekom obnove naiđemo na proizvod kojem je potreban popravak (najviše 5 % proizvoda), on postaje refurbished ili, drugim riječima, obnovljena tehnologija. Nakon popravka proći će još zahtjevnija ispitivanja kako bismo osigurali 100%-tnu funkcionalnost.

Transparentno, iskreno i detaljno komuniciramo s vama o stanju svakog dijela obnovljene tehnologije koristeći se ocjenama PREMIUM, STANDARD, ECONOMY i LIQUIDATION.

Kupujte kod največih obnovitelja u Europi,
započinje s količinskim popustom

Saznajte više nainfo@gorefurbished.hr
1