LCD HP 23" Z23N G2

black 1920x1080, 1000:1, 250 cd/m2, VGA, HDMI, DisplayPort, USB Hub, AG
NMR3-000111
2 godine garancijaNa skladištu 3 komad
123,63 €sa PDV-om
je li negdje jeftinije? (ne bojimo se konkurencije)

(donosimo najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu)

 • Veličina ekrana 23.0"
 • Stanje proizvoda Vrlo dobro
 • Razlučivost ekrana FHD (1920 x1080)
 • Tip ekrana mat
 • Omjer ekrana 16:9
 • Kontrast 1000:1
 • Svjetlina 250 cd/m2
 • Proizvođač HP
 • Boja crna
 • VGA 15-pin (D-SUB) Port
 • DVI
 • DisplayPort
 • HDMI Port
 • USB Hub
 • Može se okretati
 • Podesiva visina
 • Zvučnici na monitoru

Klase i oznake proizvoda

Tehničko stanje svih naših proizvoda je 100%. Svi prodani proizvodi podložni su punom jamstvu za nove proizvode. Particioniranje obnovljenih baterija za prijenosna računala  u klase na temelju testiranja posebnih opterećenja:


NB

Nova baterija (** Jamstvo kapaciteta za 12 mjeseci)

VD

70 - i više min. (* Jamstvo kapaciteta 90 dana) (zajednički rad - Internet u MS Office)

DB

30 - 70 min. (* Jamstvo kapaciteta 60 dana) (zajednički rad - Internet u MS Office)

SB

15 - 30 min. (* Jamstvo kapaciteta 30 dana) (zajednički rad - Internet u MS Office)

BB

(U bilježnici je baterija, ali je loša - ne radi)Obnovljena prijenosna računala po klasama kozmetike:


 PREMIUM Class

Najprodavanija klasa garantira lijep izgled prijenosnog računala. Proizvod nema kozmetičkih nedostataka, ili su minimalni, lako vidljivi golim okom (mala ogrebotina na plastici, ...). Ekvivalentno nekoliko tjedana korištenja. Zaslon je u 100% stanju, proizvod je kao nov.

 STANDARD Class

Zaslon i hardver su u 100% tehničkom stanju, ali prijenosno računalo može imati fine tragove prethodnog rukovanja, poput male ogrebotine na plastici - u većini slučajeva nećete primjetiti.

 ECONOMY+ Class

Dobro stanje, gotovo poput klase STANDARD. Međutim, kozmetički nedostaci na površini mogu biti vidljiviji, a zaslon može imati manje nedostatke (mrlje i ogrebotine na površinama) koje nećete primijetiti tijekom normalnog rada. Detaljne fotografije proizvoda možete pronaći u galeriji klikom na gumb "odaberi iz galerije" ispod cijene - tamo možete naručiti željeni komad.

 ECONOMY Class

Ekonomična prijenosna računala imaju vidljivije kozmetičke nedostatke na plastici ili na zaslonu. Međutim, nedostaci ne utječu na tehničko stanje proizvoda, tako da je uređaj 100% funkcionalan. Detaljne fotografije proizvoda možete pronaći u galeriji klikom na gumb "odaberi iz galerije" ispod cijene - tamo možete naručiti željeni komad.Obnovljeni monitori  po klasama kozmetike:


 PREMIUM Class

Zaslon je u 100% stanju, vidljivi znakovi uporabe mogu biti samo na plastičnim površinama.

 STANDARD Class

Monitor standardne klase može imati minimalne kozmetičke pogreške na zaslonu, koje je teško prepoznati tijekom normalnog rada (neispravan piksel, ogrebotine), a znakovi uporabe vidljivi su i na plastičnim površinama.

 ECONOMY Class

Monitor ekonomske klase može imati veće kozmetičke pogreške na zaslonu (na primjer, veću ogrebotinu, više neispravnih piksela, veće mrlje ...). Vidljiviji znakovi uporabe na plastici (ogrebotine i urezi). Međutim, ovi nedostaci ne ometaju rad i monitor je u potpunosti upotrebljiv.

 LIQUIDATION Class

Monitori likvidacijske klase mogu imati značajna oštećenja na zaslonu i plastičnim površinama, poput traka piksela, većih ogrebotina i slično. Ovi su monitori prikladni za upotrebu na manje korištenim mjestima, poput poslužitelja. Oni su s velikom cjenovnom prednošću. Detaljne fotografije proizvoda možete pronaći u galeriji klikom na gumb "odaberi iz galerije" ispod cijene - tamo možete naručiti željeni komad. Obnovljeno sve u jednom  prema klasama kozmetike:


 PREMIUM Class

Zaslon je u 100% stanju, uređaj može imati samo manje kozmetičke nedostatke.

 STANDARD Class

Uređaj može imati minimalne vidljive nedostatke u pogledu. Ali oni se ne miješaju u posao. Veći kozmetički nedostaci dopušteni su samo na bočnim i stražnjim stranama.

 ECONOMY Class

Na zaslonu se mogu naći i manje kozmetičke pogreške, ali one ne ometaju rad.Vidljiviji kozmetički nedostaci mogu biti samo na bočnim i stražnjim stranama.

 LIQUIDATION Class

Na zaslonu se mogu nalaziti veći kozmetički nedostaci, ali oni ne ometaju rad. Oštećenja plastike u ovoj klasi mogu biti veća (ispucala, odlomljena). Za proizvode ove klase postoji velika prednost u cijeni. Detaljne fotografije proizvoda možete pronaći u galeriji klikom na gumb "odaberi iz galerije" ispod cijene - tamo možete naručiti željeni komad.

 Obnovljena računala  prema klasama kozmetike:


 PREMIUM Class

Najprodavanija klasa jamči računalo dobrog izgleda. Proizvod nema kozmetičkih nedostataka, ili su minimalni, lako vidljivi golim okom (mala ogrebotina na plastici, ...). Ekvivalentno nekoliko tjedana korištenja.

 ECONOMY Class

PC ima vidljive kozmetičke nedostatke na plastikama i metalnim dijelovima. Računalo je, naravno, 100% funkcionalno i nedostaci ne utječu na njegovo tehničko stanje. Detaljne fotografije proizvoda možete pronaći u galeriji klikom na gumb "odaberi iz galerije" ispod cijene - tamo možete naručiti željeni komad.

 Obnovljeni tiskari  prema klasama kozmetike:


 PREMIUM Class

Najprodavanija klasa, garantira dobar izgled. Proizvod ima minimalne kozmetičke nedostatke, lako vidljive golim okom (mala ogrebotina na plastici, ...). Ekvivalentno višetjednoj upotrebi.

 ECONOMY Class

Na pisaču su vidljiviji kozmetički nedostaci na plastičnim i metalnim površinama. Naravno, 100% je funkcionalan i nedostaci ne utječu na njegovo tehničko stanje. Detaljne fotografije proizvoda možete pronaći u galeriji klikom na gumb "odaberi iz galerije" ispod cijene - tamo možete naručiti željeni komad.

Obnovljeni mobiteli  po klasama kozmetike:


 PREMIUM Class

Najprodavanija klasa, jamči dobar izgled proizvoda. Proizvod nema kozmetičkih nedostataka, ili su minimalni, lako vidljivi golim okom (mala ogrebotina na površini, ...). Ekvivalentno nekoliko tjedana korištenja. Proizvod je kao nov.

 STANDARD Class

Uređaj je u 100% tehničkom stanju, ali može imati neznatne tragove prethodnog tretmana, poput male ogrebotine - u većini slučajeva nećete primjetiti.

 ECONOMY+ Class

Dobro stanje, gotovo poput klase STANDARD. Međutim, kozmetički nedostaci na površini mogu biti vidljiviji, a zaslon može imati manje nedostatke (mrlje i ogrebotine na površinama). Detaljne fotografije proizvoda možete pronaći u galeriji klikom na gumb "odaberi iz galerije" ispod cijene - tamo možete naručiti željeni komad.

 ECONOMY Class

Uređaji u ovoj kategoriji imaju vidljivije kozmetičke nedostatke na površini ili na zaslonu. Međutim, nedostaci ne utječu na tehničko stanje proizvoda, tako da je uređaj 100% funkcionalan. Detaljne fotografije proizvoda možete pronaći u galeriji klikom na gumb "odaberi iz galerije" ispod cijene - tamo možete naručiti željeni komad.Uvjeti polaganja prava


Jamstvo pokriva materijalne pogreške ili tehničke pogreške koje su rezultat proizvodnje opreme.

 • Jamstvo ne pokriva pogreške uzrokovane nepravilnim rukovanjem, nepravilnim ili neprikladnim rukovanjem (u posebno oštećenje plastičnih dijelova proizvoda, ogrebotine uzrokovane nepravilnim čišćenjem, oštećenje od udarca ...), korištenje i instaliranje koje nije u skladu s uputama za uporabu ili elektrostatičkim pražnjenjem.
 • Jamstvo ne pokriva pogreške nastale korištenjem pogrešnog ili neispravnog softvera ili bilo kojeg drugog šteta koja je posljedica toga.
 • Prodavatelj nije odgovoran za bilo kakav gubitak, oštećenje ili zlouporabu podataka pohranjenih na mediju za snimanje proizvod. Prije popravka proizvoda dužnost je kupca osigurati potrebnu pomoć potrebne podatke i kako bi se spriječila njihova moguća zlouporaba.
 • Prodavatelj ne jamči potpunu kompatibilnost komponenti proširenja kupljenih na na drugom mjestu od prodavatelja ovog proizvoda, osim ako je komponentu odobrila prodavatelj.
 • Jamstvo ne pokriva štete uzrokovane prirodnim katastrofama, nasilnim oštećenjima, vremenskim uvjetima ili radom u izuzetno neobičnim uvjetima.
 • Jamstvo istječe u slučaju neovlaštenog uplitanja u proizvod od strane osobe koja to nije učinila ovlašten je prodavač eksplicitno intervenirati.
 • Jamstvo također istječe ako kupac, unatoč obavijesti, grubo krši pravila o radu i uporabi opisane u Korisničkom priručniku.
 • Jamstvo ne pokriva baterije prijenosnog računala.

Pravila polaganja prava


 Pravila za žalbe izdaju se u skladu s odredbama:
law.No. 40/1964 Zb. Građanski zakonik je izmijenjen
 law.No. 634/1992 Zb. O zaštiti potrošača kako je izmijenjena

 • Kupac je dužan provjeriti robu koju je prodavatelj isporučio što je prije moguće nakon isporuke. Kupac mora izvršiti provjere kako bi se otkrile greške koje se mogu utvrditi zbog ispravnosti ispit.
 • Kupac je dužan odmah obavijestiti prodavatelja o takvim greškama. Pogreške koje su se dogodile kasnije obavezna je da kupac obavijesti prodavatelja čim se utvrdi da je došlo do pogrešaka profesionalna skrb.
 • Kupac je dužan podnijeti zahtjev u pisanom obliku, telefonski ili osobno u sjedištu prodavatelja. To uvijek je potrebno prijaviti vrstu neispravnog proizvoda i opisati prirodu pogreške u detaljnije i pružiti kontaktnu osobu (ime, telefon) s kojom je moguće navesti pojedinosti može se konzultirati.
 • Prilikom polaganja prava na kupnju proizvoda, kupac mora dokazati kupnju i prihvatljivost zahtjeva dokaz o kupnji (račun, blagajnički primitak ili otpremnica). Ako kupac ne pokaže nijedan gore navedene dokumente, popravak će se smatrati kao jamstvo.
 • Ako kupac prijavi grešku koja nije pokrivena jamstvom (npr. Uvjeti jamstva bili su nije ispunjena, greška je prijavljena greškom, nakon jamstva, itd.), prodavatelj može zatražiti naknadu troškova nastalih uklanjanjem prijavljene pogreške od strane klijenta u cijelosti. U U tom slučaju, obračun usluga će se naplaćivati prema važećim vrijednostima Uslužni centar na mjestu gdje se podnosi zahtjev.

1