Stolna računala

HRK
HRK

167 proizvoda od 167

Klase i oznake proizvoda

Tehničko stanje svih naših proizvoda je 100%. Svi prodani proizvodi podložni su punom jamstvu za nove proizvode.

Particioniranje obnovljenih baterija za prijenosna računala u klase na temelju testiranja posebnih opterećenja:

NB

Nova baterija (** Jamstvo kapaciteta za 12 mjeseci)

VD

70 - i više min. (* Jamstvo kapaciteta 90 dana) (zajednički rad - Internet u MS Office)

DB

30 - 70 min. (* Jamstvo kapaciteta 60 dana) (zajednički rad - Internet u MS Office)

SB

15 - 30 min. (* Jamstvo kapaciteta 30 dana) (zajednički rad - Internet u MS Office)

BB

(U bilježnici je baterija, ali je loša - ne radi)

Refurbished Laptops by cosmetic classes:

A- Class

Najprodavaniji razred koji jamči dobar izgled. Minimalni kozmetički nedostaci (mala ogrebotina plastika, ...) Odgovara višesatnom korištenju. Zaslon je 100 posto nov.

B+ Class

Laptop zaslon u stanju 100%, ali prijenosno računalo pokazuje više tragova prethodnog tretmana i kozmetike nedostaci su vidljiviji. Hardverski status 100%.

B Class

Vidljiviji kozmetički nedostaci na plastici i zaslonu. Uređaj je, naravno, 100% funkcionalan i nedostaci ne utječu na tehničko stanje proizvoda. Detaljne fotografije proizvoda možete pronaći u sekciji Galerija gdje možete naručiti i proizvod.

Obnovljeni monitori po klasama kozmetike:

A Class

Prikaz 100% statusa, vidljivi znakovi uporabe mogu biti na plastici.

A- Class

Minimalni kozmetički nedostaci na zaslonu koji se teško prepoznaju u zajedničkom radu (neispravan piksel, na plastici su također dopušteni znakovi uporabe.

B+ Class

Veći kozmetički nedostaci na zaslonu (na primjer, veće ogrebotine, neispravniji pikseli, veći razmazu), ali ne smetaju poslu i potpuno su upotrebljivi

B Class

Značajne štete na zaslonu, plastika, kao što su pruge, velike ogrebotine i slično. Može se koristiti na manje korištenim mjestima, kao što su poslužitelji i tako dalje. Velika prednost u odnosu na cijenu. Detaljne fotografije proizvoda možete pronaći u galerijskom odjeljku točnog proizvoda gdje možete naručiti i proizvod.

Obnovljeno sve u jednom prema klasama kozmetike:

A Class

Prikazuje 100% stanje, minimalne kozmetičke nedostatke.

A- Class

Minimalno vidljivi manji nedostaci u vidljivom dijelu. Veći kozmetički nedostaci dopuštenog ne-pogleda strane (leđa, sa strane).

B+ Class

Manji kozmetički nedostaci, čak i na zaslonu (ne spriječiti na poslu) više vidljive kozmetičke i na vidljivim stranama

B Class

Manji kozmetički nedostaci, čak i na zaslonu (ne spriječiti na poslu) više vidljive kozmetičke i na vidljivim stranama. Detaljne fotografije proizvoda možete pronaći u galerijskom odjeljku točnog proizvoda gdje možete naručiti i proizvod.

Uvjeti polaganja prava

Jamstvo pokriva materijalne pogreške ili tehničke pogreške koje su rezultat proizvodnje opreme.

 • Jamstvo ne pokriva pogreške uzrokovane nepravilnim rukovanjem, nepravilnim ili neprikladnim rukovanjem (u posebno oštećenje plastičnih dijelova proizvoda, ogrebotine uzrokovane nepravilnim čišćenjem, oštećenje od udarca ...), korištenje i instaliranje koje nije u skladu s uputama za uporabu ili elektrostatičkim pražnjenjem.
 • Jamstvo ne pokriva pogreške nastale korištenjem pogrešnog ili neispravnog softvera ili bilo kojeg drugog šteta koja je posljedica toga.
 • Prodavatelj nije odgovoran za bilo kakav gubitak, oštećenje ili zlouporabu podataka pohranjenih na mediju za snimanje proizvod. Prije popravka proizvoda dužnost je kupca osigurati potrebnu pomoć potrebne podatke i kako bi se spriječila njihova moguća zlouporaba.
 • Prodavatelj ne jamči potpunu kompatibilnost komponenti proširenja kupljenih na na drugom mjestu od prodavatelja ovog proizvoda, osim ako je komponentu odobrila prodavatelj.
 • Jamstvo ne pokriva štete uzrokovane prirodnim katastrofama, nasilnim oštećenjima, vremenskim uvjetima ili radom u izuzetno neobičnim uvjetima.
 • Jamstvo istječe u slučaju neovlaštenog uplitanja u proizvod od strane osobe koja to nije učinila ovlašten je prodavač eksplicitno intervenirati.
 • Jamstvo također istječe ako kupac, unatoč obavijesti, grubo krši pravila o radu i uporabi opisane u Korisničkom priručniku.
 • Jamstvo ne pokriva baterije prijenosnog računala.

Pravila polaganja prava

Pravila za žalbe izdaju se u skladu s odredbama:
law.No. 40/1964 Zb. Građanski zakonik je izmijenjen
law.No. 634/1992 Zb. O zaštiti potrošača kako je izmijenjena

 • Kupac je dužan provjeriti robu koju je prodavatelj isporučio što je prije moguće nakon isporuke. Kupac mora izvršiti provjere kako bi se otkrile greške koje se mogu utvrditi zbog ispravnosti ispit.
 • Kupac je dužan odmah obavijestiti prodavatelja o takvim greškama. Pogreške koje su se dogodile kasnije obavezna je da kupac obavijesti prodavatelja čim se utvrdi da je došlo do pogrešaka profesionalna skrb.
 • Kupac je dužan podnijeti zahtjev u pisanom obliku, telefonski ili osobno u sjedištu prodavatelja. To uvijek je potrebno prijaviti vrstu neispravnog proizvoda i opisati prirodu pogreške u detaljnije i pružiti kontaktnu osobu (ime, telefon) s kojom je moguće navesti pojedinosti može se konzultirati.
 • Prilikom polaganja prava na kupnju proizvoda, kupac mora dokazati kupnju i prihvatljivost zahtjeva dokaz o kupnji (račun, blagajnički primitak ili otpremnica). Ako kupac ne pokaže nijedan gore navedene dokumente, popravak će se smatrati kao jamstvo.
 • Ako kupac prijavi grešku koja nije pokrivena jamstvom (npr. Uvjeti jamstva bili su nije ispunjena, greška je prijavljena greškom, nakon jamstva, itd.), prodavatelj može zatražiti naknadu troškova nastalih uklanjanjem prijavljene pogreške od strane klijenta u cijelosti. U U tom slučaju, obračun usluga će se naplaćivati ​​prema važećim vrijednostima Uslužni centar na mjestu gdje se podnosi zahtjev.

Koristimo kolačiće kako bi unaprijedili kvalitetu naših web stranica. Nastavkom pregledavanja naših web stranica bez promjena postavki vašeg preglednika pristajete na korištenje kolačića. Više o korištenju kolačića.